EEN PLEK OM JE THUIS TE VOELEN

Op de mooiste gracht van Amsterdam, in hartje centrum, ligt aan de Herengracht 532 ons prachtige pand. De moderne stijlvolle inrichting is een mooie combinatie met de grandeur van het 17de-eeuwse grachtenpand. De keuken op de begane grond heeft een open uitstraling en verbindt het huis met de straat.

Geschiedenis

Het monumentale grachtenpand werd in 1688 gebouwd en in 2012 grondig gerestaureerd. Het pand bestaat uit een souterrain met een eigen ingang aan de gracht, ruime kamers (elk op een eigen etage gelegen) en op de bel-etage een gezellige, grote en gezamenlijke woonkeuken. Het is sfeervol ingericht met een mix van modern en klassiek.

Keuken

De keuken vormt het hart van het huis waar alle (tijdelijke) bewoners kunnen samenkomen. Een heerlijke plek om na een dagje shoppen of museumbezoek ontspannen samen een drankje te drinken. De keuken is volledig uitgerust met gasfornuis, oven, koelkast en Nespresso apparaat. Ook liggen hier boeken, tijdschriften, kaarten etc.

Ontbijt

Mokum Suites verzorgt zelf geen ontbijt. In de buurt van ons huis kunt u bij restaurant Brug 34 tegen gereduceerd tarief genieten van een ontbijtje. Meenemen en in de gezamenlijke keuken opeten kan natuurlijk ook.

Klik hier om te zien waar we gevestigd zijn in Amsterdam